ELO-suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

ELO-säätiön tarkoitus

Keskustelutamme ja näytämme tietä yhteistyössä alojen avaintoimijoiden kanssa. Nostamme esiin suomalaisten ruoka- ja ravintola-ammattilaisten, tulevaisuuden kykyjen ja avainsidosryhmien monipuolista osaamista. ​

Palkitsemme alan rohkeita edelläkävijöitä. Vuonna 2009 perustettu säätiö tekee töitä yhdessä laajan verkostonsa kautta ja kanssa, jotta Suomi nousee kansainvälisesti kiinnostavaksi ruoka-, juoma- ja ravintola-alan edelläkävijäksi.​

ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö tuo yhteen alan tekijät, tukijat ja tulevaisuuden toivot.

Jokainen meistä rakentaa omilla arkisilla valinnoillaan uutta ruokakulttuuria. Näin syntyy useita näkökulmia siihen, mikä on suomalaista ruokaa ja juomaa. Runsaat näkökulmat ovat meille rikkaus.​

Samassa pöydässä keskustelemalla asiat ratkeavat, ideat syntyvät ja vahvistuvat. Samassa pöydässä kasvatamme arvostusta vieraanvaraisuusbisnestä ja sen tekijöitä kohtaan. ELO-säätiön pöydässä on paikka kaikille.

elo_featured_image_03
elo_featured_image_02

ELO-säätiön hallitus

Me teemme työtämme pyyteettömästi ja pyytämättä.

Haluamme vilpittömästi tuottaa iloa ja hyötyä yksilölle, yhteisölle ja ympäristölle. Tervetuloa mukaan ELO-säätiön yhteisöön, sinut on kutsuttu samaan pöytään!​

Tällä hetkellä ELO-säätiön hallitukseen kuuluvat​

  • Peter Fredman, puheenjohtaja​
  • Heikki Antolainen​
  • Mikko Leisti​
  • Susanna Paloheimo​
  • Kalle Ruuskanen​
  • Henry Tikkanen​

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse osoitteesta info@elo-saatio.fi.​