ELO-säätiön yhteistyökumppanit 2016

ELO-säätiön kilpailu- ja hanketoiminnan mahdollistavat kilpailu- ja hankekohtaiset kumppanuudet. Yksityinen tuki kanavoituu ELO-gaalan tuottona sekä vuodesta 2015 lähtien myös lahjoituksina Syödään yhdessä -rahastoon. Vuosina 2016 ja 2017 ELO-säätiö saa osarahoituksena valtionavustusta vetämälleen koko Suomen ruoka-alaa hyödyttävälle Syödään yhdessä-hankkeelle.

Vuoden Kokki- ja Tarjoilija 2016 -kumppanuudet

Vuonna 2015 juhlavuottaan (20 v.)  viettävän Vuoden Kokki –kilpailun pääyhteistyökumppanit ovat myös vuonna 2016 Valio, Metos ja Messukeskus. Muita pitkäaikaisia kumppaneita ovat E. AhlströmHKScan, Paulig, Santa MariaIittalaHackmanAstiavuokraus Jubilee,  Hartwall, Winestate/Torres,  Pernod RicardRavintolakoulu PerhoStadin ammattiopistoPajunenAromilehti  ja Vitriini. Uusina kumppaneina vuonna 2015 mukaan lähtivät Leijona Catering ja  Huutokosken Arvo-Kala Oy sekä Famifarm Oy (Järvikylän). Voittajakolmikolle Vuoden Kokki -stipendit yhteensä 10 000 € (5000 €, 3000 € ja 2000 €) on jo vuosia saatu Messusäätiöltä.  Vuoden Tarjoilija -palkintoapuraha 10 000 € saatiin ensimmäisen kerran vuonna 2015 Henrik Bitten -rahastolta ja sama palkinto saadaan myös vuonna 2016.

Moni kumppanuusneuvottelu on vielä kesken. Täydennämme listaa, kun sopimukset etenevät allekirjoituksiin.

Bocuse d’Or Team Finland -kumppanit 2015-2017

Kilpailukauden 2015-2017 pääyhteistyökumppanit ovat  Food From Finland, Davanti, HK Scan ja  Ravintolakoulu Perho. Myös Tallink Silja, Arvo Kokkonen, Oy Arla Ab, Wihuri Oy Aarnio, E.Ahlström ja Puljonki ovat jatkaneet sopimuksia. Uusina ovat mukana mm. Sinebrychoff ja Stockmann.

Käymme jatkuvasti neuvotteluja  Bocuse d’Or Team Finland 2015-2017 uusista kumppanuuksista. Täydennämme listaa, kun sopimukset etenevät allekirjoituksiin.

Kouluruokailuhankkeen kumppanit

ELO-säätiön kouluruokailuhankkeen toimet vuonna 2015 mahdollistivat Fazer Food ServicesContinental Foods Finland ja Eskimo Finland. Uutena kumppanina mukaan kouluruokailun kehittäjäksi lähtee Valio.  Alan keskeiset kehittäjät ovat mukana yhteistyötä tekevässä kouluruokailuverkostossa, johon  antavat aikaansa ja ideoitaan.

Villiruokahanke

Villiruokahankkeen yhteistyökumppanit 2015 loppuun ovat Polarica Oyj,  A.Ahlström Oy, Metsämiesten säätiö, Metsästäjäliitto ja Metsähallituksen Luontopalvelut.  Villiruoan koulutushankkeessa yhteistyötä tehdään myös Ravintolakoulu Perhon, Haaga-Perhon ja Luontoportin kanssa.  Muut sopimukset ovat teon alla.

Syödään yhdessä -hanke

Vuonna 2015 ELO-säätiö keräsi yhteen tahoja, jotka haluavat tehdä yhteistyötä Suomi 100v. juhlavuonna teemalla ”Syödään yhdessä”. Kumppanuuksia aletaan julkaista 5.2.2016. Lisätietoa Syödään yhdessä – nettisivuilta.

KIITOS KAIKILLE KUMPPANEILLE!

Lisätietoja
Seija Kurunmäki, 0400-460894

 

Jatka lukemista

ELO

Lentävä lautanen -ruokakulttuuripalkinnot jaettu