"Slow meets Wild" ammattilaispäivä 30.9.2016 Fiskarsissa

Osana suosittua Slow Food festivaalia Fiskarsin Ruukissa (1.-2.10.2016) järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös ammattilaispäivä. 30.9.-päivä on  suunnattu ruoka-alan ammattilaisille. Myös alan oppilaitoksia ja opiskelijoita sekä aiheesta kiinnostunutta mediaa, toivotaan laajasti mukaan.

Päivän tavoitteena on luoda uutta yhdessä tekemisen kulttuuria,  verkostoida toimijoita ja antaa uusia ideoita sekä ruoka- että matkailutoimijoille.

Järjestäjänä  Fiskars Village ja Slow Food Vestnyland.  Yhteistyössä ELO-säätiö ja Haaga-Perho.

Tässä makupaloja päivän ohjelmasta:

  • Villiruokien maistatusta ja keskustelua sekä tilaisuus yleisön kysymyksille.
  • Mielenkiintoisia esityksiä ja tietoiskuja liittyen villiruokaan, villiyrtteihin ja puhtaaseen, hyvänmakuiseen ja reilusti tuotettuun lähiruokaan liittyen.
  • Esiintyjinä mm. Haaga-Perhon villiruokakouluttajat sekä Markus Maulavirta ja Sami Tallberg.
  • Slow Food Festivalin näytteilleasettajien ennakkomaistiasia
    • muun muassa Rekolan panimon, Fiskarsin Juustolan ja syksyllä toimintansa käynnistävän ”Ägräs Distillery” tislaamon ja ”Kuura” siideripanimon tuotteet .
  • Haaga-Perhon ruokarekassa opiskelijatiimi valmistaa päivän teeman mukaista lounasta
  • ”Slow meets Wild” -paneelikeskustelu , jossa mukana Slow Food Västnyland, ELO-säätiö, paikallistuottajien edustaja, Suomen kokkimaajoukkue

Varaa aika kalenteristasi. Tarkempi ohjelma valmistuu elokuun alkupuolella.

Lisätietoja
Jouni Virtanen
Event Coordinator
puh +358 44 0277 606
jouni.virtanen@fiskars.com
www.fiskarsvillage.fi

Jatka lukemista

ELO

Lentävä lautanen -ruokakulttuuripalkinnot jaettu